EDELSMID VOOR EEN DAG

Stap eens in de wondere wereld van de edelsmid en maak je eigen massief zilveren sieraad in een dag. Heb je altijd veel plezier beleefd aan de handvaardigheidlessen op de middelbare school? Jeuken je handen om mooie dingen te maken? Dan is deze cursus echt iets voor jou.

Maak je eigen sieraad
in één dag!


Zet je creativiteit nu om in iets waar je je leven lang plezier van hebt. Dit kan een zilveren ring, hanger, broche of zelfs manchetknopen zijn. Onder professionele begeleiding van een ervaren edelsmid ontwerp en maak je in een dag je eigen sieraad in een atelier in Amsterdam. De techniek die wordt gebruikt is de traditionele wasmethode. Hierbij vervaardig je eerst een wasmodel dat vervolgens in zilver wordt gegoten. Het gietsel werk je vervolgens netjes af door te vijlen en polijsten. Eindresultaat: een prachtig sieraad van (en misschien ook wel voor je) eigen hand!

Een stukje over mij.

De cursus wordt gegeven door Sjoerd Maret. Hij werkt sinds 1995 als edelsmid en maakt voornamelijk sieraden die hij samen met zijn klanten ontwerpt. U kunt sieraden van zijn hand bekijken op www.goudsmidamsterdam.nl

Gaat u binnenkort trouwen of heeft u een bijzondere gebeurtenis meegemaakt waar u een blijvende en tastbare herinnering aan over wilt houden? Heeft u een idee om een mooi persoonlijk cadeau te laten ontwerpen of wilt u een verhaal overbrengen met een uniek sieraad? Ik breng het graag tot leven in de vorm van trouwringen, ringen, armbanden, colliers, manchetknopen of oorbellen.

Naar aanleiding van uw idee ontwerp ik een uniek sieraad.
Al mijn sieraden worden handgemaakt in mijn atelier in Amsterdam. Geinteresseerd? 
Klik hier om te zien hoe ik te werk ga.

Sjoerd Maret Edelsmid voor een dag

Stap in de wondere wereld
van de edelsmid.

Deelnemers hoeven niet met een vastomlijnd idee voor een sieraad naar de cursus te komen. Er zijn voldoende voorbeelden aanwezig om inspiratie op te doen. Er is ook geen voorkennis van edelsmeden vereist. We helpen iedereen op weg naar zijn/haar mooiste creatie. Alle deelnemers beschikken over een professionele werkbank met gereedschap en mogen alle werkzaamheden zoals het gieten, zagen, schuren, vijlen, polijsten en afwerken van het sieraad zelf uitvoeren. Uiteraard wordt er ruim voldoende uitleg en begeleiding gegeven.

Klik hier om te reserveren en contact op te nemen.
Kijk in de agenda voor beschikbare workshops of neem contact op.